
Especialitats culinàries
A punt per coure

LLIBRETS DE POLLASTRE I DE LLOM
FILETS DE POLLASTRE AMB ARREBOSSAT DE QUICOS
Carxofa i ous de guatlla
Picant de pebrots i formatge tendre
Escalivada i Gambes
Carxofes i ceba confitada
Rulo de cabra i Prunes
Ceba tendre al forn
Albergínia, Botifarra negre i formatge tendre
Pernil Ibèric, Rulo de cabra i Ous de Guatlla
arrebossat de Quicos
arrebossat de quicos
Pernil Ibèric i Camembert
Salmó amb Formatge d'untar
Gambes a l'allet
Carabassó, Rulo de Cabra i Ceba confitada
Carxofa, Ceba confitada i Pinyons
Carabassó i Botifarra Negra
Pesto i Mozzarella
Pernil Ibèric i Brie
Carabassó i Ceba confitada
Pernil Duroc i Albergínia
Cansalada empebrada i Gambes
Carabassó, Formatge i Botifarra Negra
Albergínia i Mel
Carabassó
Sobrassada i Formatge
Pernil Ibèric i Carxofes
Bikini
Alls tendres
Pizza
Pernil Duroc, Rulo de cabra i Ous de Guatlla
Ga,mbes i ceba confitada
Albergínia
Fruits secs
Foie micuit i Ceba confitada
Espinacs amb Rulo de cabra
Carabassó i Ceba confitada
Brie i Ceba confitada
rulo de Cabra i Melmelada de Poma
Bacó i Formatge