ELS FARCITS a punt per coure:

POLLASTRE sencer desossat: 15€/Kg

CUIXA de pollastre desossada: 15€/Kg

GALTES de porc desossades: 17€/Kg

LLAMINERA "filet" de porc: 18€/Kg

PEÇA de VEDELLA: 18€/Kg 

ESPATLLA de XAI desossada: 20€/Kg 

Ingredients per els farcits a escollir, els podeu barrejar entre ells:

  • *Gambes i Cansalada empebrada

  • *Gambes a l'allet amb cansalada empebrada

  • *Gambes amb Saltat de Bolets

  • Saltat de Bolets amb Botifarra Negre o de Perol

  • Pernil *Ibèric o Duroc amb Formatges a escollir

  • *Foie, Poma i Fruits secs o amb Formatges a escollir

  • Carn de Botifarra crua amb Pebrot escalivat i Formatges a escollir

  • Carn de Botifarra crua amb Prunes i Pinyons

  • Carn de Botifarra cria amb Escalivada

  • Carn de Mandonguilla amb Pinyons

  • Poma, Nous i Formatges a escollir

  • Bacó, Formatge, Dàtils i ceba confitada

  • Pernil Dolç i Formatges

  • Pebrot escalivat, Ous de Guatlla i Anxoves

  • Espinacs, Panses i Pinyons i Ous de Guatlla