ELS FARCITS a punt per coure:

POLLASTRE sencer desossat: 14€/Kg

CUIXA de pollastre desossada: 14€/Kg

GALTES de porc desossades: 16€/Kg

LLAMINERA "filet" de porc: 17€/Kg

LLOM de porc: 15€/Kg

PEÇA de VEDELLA: 17€/Kg 

ESPATLLA de XAI desossada: 19€/Kg 

Ingredients per els farcits a escollir, els podeu barrejar entre ells:

  • *Gambes i Cansalada empebrada

  • *Gambes a l'allet amb cansalada empebrada

  • *Gambes amb Saltat de Bolets

  • Saltat de Bolets amb Botifarra Negre o de Perol

  • Pernil *Ibèric o Duroc amb Formatges a escollir

  • *Foie, Poma i Fruits secs o amb Formatges a escollir

  • Carn de Botifarra crua amb Pebrot escalivat i Formatges a escollir

  • Carn de Botifarra crua amb Prunes i Pinyons

  • Carn de Botifarra cria amb Escalivada

  • Carn de Mandonguilla amb Pinyons

  • Poma, Nous i Formatges a escollir

  • Bacó, Formatge, Dàtils i ceba confitada

  • Pernil Dolç i Formatges

  • Pebrot escalivat, Ous de Guatlla i Anxoves

  • Espinacs, Panses i Pinyons i Ous de Guatlla

Carmen Vergés "Carmetes al Plat" © 2014 - 2020. Tots els drets reservats.                             

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now