
Especialitats culinàries
A punt per coure

ELS FARCITS a punt per coure:
POLLASTRE sencer desossat: 15€/Kg
CUIXA de pollastre desossada: 15€/Kg
GALTES de porc desossades: 17€/Kg
LLAMINERA "filet" de porc: 18€/Kg
PEÇA de VEDELLA: 18€/Kg
ESPATLLA de XAI desossada: 20€/Kg
Ingredients per els farcits a escollir, els podeu barrejar entre ells:
-
*Gambes i Cansalada empebrada
-
*Gambes a l'allet amb cansalada empebrada
-
*Gambes amb Saltat de Bolets
-
Saltat de Bolets amb Botifarra Negre o de Perol
-
Pernil *Ibèric o Duroc amb Formatges a escollir
-
*Foie, Poma i Fruits secs o amb Formatges a escollir
-
Carn de Botifarra crua amb Pebrot escalivat i Formatges a escollir
-
Carn de Botifarra crua amb Prunes i Pinyons
-
Carn de Botifarra cria amb Escalivada
-
Carn de Mandonguilla amb Pinyons
-
Poma, Nous i Formatges a escollir
-
Bacó, Formatge, Dàtils i ceba confitada
-
Pernil Dolç i Formatges
-
Pebrot escalivat, Ous de Guatlla i Anxoves
-
Espinacs, Panses i Pinyons i Ous de Guatlla